% 100 Game Jam Etkinliği başvuruları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda, Başkent Üniversitesi YAKEM, Bilkent CYBERPARK, TOBB Türkiye Kreatif Endüstriler Meclisi ve TOGED iş birliği ile düzenlenecek olan ödüllü % 100 Game Jam Etkinliği 13-14-15 Ekim 2023 tarihlerinde Ankara Teknoloji Köprüsü'nde düzenlenecek.

Oyun geliştirme maratonumuzun ana teması Cumhuriyetin 100.yıl teması çerçevesinde gerçekleşecek olan bu etkinlikte, birincilik, ikincilik, üçüncülük ödülünün yanı sıra jüri ve düzenleme kurulunun uygun görmesi halinde mansiyon ödülleri verilecek. Yarışmaya bireysel veya en fazla 4 kişiden oluşan ekiple katılım sağlayarak, oyun endüstrisinde yaratıcılığınızı geliştirebilirsiniz.

Bilkent CYBERPARK, TOBB Türkiye Kreatif Endüstriler Meclisi ve TOGED ile el ele gerçekleştireceğimiz etkinliğimize tüm oyun geliştiricileri ve tasarımcıları bekliyoruz!

Başvurular için linkimiz burada:  %100 Game Jam Başvuru Formu
? Son başvuru; 1 Ekim 2023
? Ankara Teknoloji Köprüsü
Katılım koşulları ve detaylı bilgi için @yakembaskent ve @bilkentcyberpark Instagram hesaplarımızı takip ediniz. yakem@baskent.edu.tr ve gitt@cyberpark.com.tr e-posta adresine merak ettiğiniz soruları iletebilirsiniz