Mesleğim Kültürüm Projesi TRT Haber'de

Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile Başkent Üniversitesi Yaratıcı Kültür Endüstrileri Araştırma ve Uygulama Merkezi (YAKEM) tarafından Ankara Ticaret Odası (ATO) iş birliği ile yürütülmekte olan Mesleğim Kültürüm projesi TRT Haber'de yer aldı.

Dr. Erman M. Demir Mesleğim Kültürüm projesini Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Endüstrisi destek programı olan Gelecek Gençlerin çağrısı çerçevesinde kabul edilen 68 projeden birisi olduğunu ifade ederek projenin mesleki eğitimdeki eğitimcileri desteklemek amacıyla başlatıldığını belirtti. Proje kapsamında uzaktan eğitim atölyesi kurularak, bu atölyede üretilen içeriklerin sürekli devam edeceğini ve her yıl yeni gelişmelerle birlikte projenin destekleneceğini ifade etti.

Haberi izlemek için buraya tıklayınız.

Habere ulaşmak için buraya tıklayınız.