Uluslararası “Global Board Game” Çalıştayı

BU-YAKEM’in koordinasyonunda gerçekleştirilecek yeni bir çalıştay için daha tüm üniversitemiz öğrencilerinin başvurularını bekliyoruz.

Abertay Üniversitesi, Dundee, İskoçya koordinatörlüğünde yürütülecek çalıştay kapsamında ABD, İngiltere ve Başkent Üniversitesi, Türkiye’den 5’er kişilik öğrenci ekipleri belirlenecektir. Üniversitemizden 2, İngiltere ve ABD’den 5’er ekip bir masa oyunu geliştirmek, tasarlamak, prototip üretmek ve diğer ülkelere pazarlamak üzere, online iletişim halinde olarak çalışacaklardır. Başkent Üniversitesi’nde YAKEM koordinasyonunda, Doç. Dr. Nihan Gider Işıkman ve Dr. Erman M. Demir danışmanlığında çalışmalar, Ocak 2018 – Mart 2018 tarihlerinde yürütülecektir.

Katılımcılara Abertay Üniversitesi ve Başkent Üniversitesi onaylı uluslararası proje katılım belgesi verilecektir.

İngilizcesine güvenen, masa oyunlarını seven, uluslararası ve disiplinlerarası bir takımın parçası olmak istiyorum diyen Başkent Üniversitesi öğrencilerinin başvurularını bekliyoruz.

Detaylı bilgi için

Doç. Dr. Nihan Gider Işıkman